© 2018 “Rijschool Respect” - Alle rechten voorbehouden - Ontwikkeld door Lorenzo Admiraal
Referenties
Op deze pagina treft u de meningen en gedachten aan van leerlingen die nog bij “Rijschool Respect” rijden of hebben gereden.
Geweldige rij-instructeur. Amit is heel rustig en heeft veel geduld. Streng maar rechtvaardig. Waarom bij “Rijschool Respect” rijden? Het werd mij aangeraden door mijn oma die al bij Amit had gereden, en gelukkig dat ik maar bij hem ben gaan rijden. Binnenkort ga ik afrijden en haal ik met veel inspanning van Amit en van mezelf mijn rijbewijs. -Lorenzo Admiraal
Rijschool Respect  Ik kan deze rijschool echt aanraden! Amit is een man die veel geduld heeft en je stapsgewijs alles duidelijk uitlegt... Ik kan niks anders zeggen dan TOPPIE!
Amit heeft ervoor gezorgd dat ik ben geslaagd voor mijn rijexamen. Het is heel gezellig tijdens de lessen en we hebben veel gelachen. Hij is streng maar dat doet hij om je te laten slagen, daar ben ik hem heel dankbaar voor.
Super fijne en leerzame lessen gehad bij Rijschool Respect. Ik heb kunnen lachen maar ook mogen huilen als iets niet lukte of juist wel lukte. Als je graag alles op je eigen tempo wilt doen is Rijschool Respect zeker een aanrader! Ik heb in één keer mijn rijbewijs gehaald met dank aan Amit!
Hier binnenkort meer!